20.1 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTânără de 21 de ani, prinsă pe motocicletă cu 123 km/h în Craiova

Tânără de 21 de ani, prinsă pe motocicletă cu 123 km/h în Craiova

Polițiștii doljeni au depistat în acest weekend mai mulți șoferi care au depășit semnificativ viteza legală.

O tânără, de 21 de ani, din comuna Argetoaia, a fost înregistrată de aparatul radar în timp ce conducea o motocicletă pe strada Calea Severinului, cu viteza de 123 km/h.

Un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Băileşti, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Decebal, cu viteza de 131 km/h.

Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

Cercetat pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice

În noaptea de 13 spre 14 septembrie a.c., ora 00.17, polițiști din cadrul Secției nr.10 Poliție Rurală Poiana Mare au depistat un bărbat, de 35 de ani, din comuna Poiana Mare, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 55A, din localitate.

Întrucât acesta prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice.

La volan, având o îmbibație alcoolică de 0.90 mg/l alcool pur în aerul expirat

În seara zilei de 14 septembrie a.c., ora 19.36, polițiști din cadrul Poliției municipiului Calafat au depistat un bărbat, de 49 de ani, din comuna Moţăţei, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 561 A, din localitate.

Întrucât acesta prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

CITEȘTE ȘI: 35 de șoferi au fost scoși din trafic de polițiștii doljeni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS