16.2 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentExplozie puternică în centrul orașului Koln

Explozie puternică în centrul orașului Koln

În urma unei explozii produse luni dimineaţă, o clădire a fost avariată în centrul istoric al oraşului Koln (în landul Renania de Nord-Westfalia, în vestul Germaniei), relatează dpa, preluat de Agerpres.

Poliția landului Renania de Nord-Westfalia a declarat că un drum între două locații centrale din Köln, Rudolfplatz și Friesenplatz, a fost închis, solicitând cetățenilor să evite zona, potrivit Deutsche Welle.

O persoană a fost rănită uşor în urma deflagraţiei

O zonă extinsă din Hohenzollernring – un cartier animat, plin de cafenele, baruri şi restaurante – a fost izolată, unde a fost desfăşurat un dispozitiv important de poliţişti, a indicat o purtătoare de cuvânt a forţelor de ordine din acest oraş german. Aceasta nu a oferit pentru moment niciun fel de informaţii despre posibili răniţi sau cauzele exploziei. Radio Koln a anunţat luni dimineaţă că o persoană a fost rănită uşor în urma deflagraţiei.

Au fost mobilizaţi şi pompierii, dar sosind la faţa locului aceştia au văzut că nu erau necesare operaţiuni de stingere a flăcărilor, a indicat un purtător de cuvânt al brigăzii de pompieri din Koln. Poliţia a cerut oamenilor să evite zona unde a avut loc explozia. Potrivit datelor preliminare, explozia s-ar fi produs în localul Vanity Club Köln, conform unor media locale.

Citește şi: 32 de permise de conducere reținute de polițiștii mehedințeni în 48 de ore

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS