24 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Autoturism de lux, de aproximativ 120.000 de euro, descoperit la Constanța

(VIDEO) Autoturism de lux, de aproximativ 120.000 de euro, descoperit la Constanța

-

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în Portul Constanța un autoturism de lux. Acesta era căutat de către autoritățile din Germania. Mașina era pregătită pentru a fi exportată în Georgia.

Poliţiştii de frontieră au efectuat controlul asupra unui autoturism marca BMW, înmatriculat în Germania, condus de către un ucrainean, de 26 de ani.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autovehiculul figurează semnalat ca bun căutat în vederea confiscării. Alerta era introdusă de autorităţile din Germania. Autoturismul urma să fie exportat în Georgia pe o navă tip RO-RO (mijloc naval de transport mărfuri în regim internațional, cu rampe/șine de încărcare/descărcare).

Autovehiculul, evaluat la aproximativ 120.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire. La finalizarea cercetărilor urmează să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Citește și: Vremea extremă mătură Europa. Un oraș, evacuat după inundații. 7 morți în incendii de vegetație

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Asociația Vasiliada organizează FLASHMOB în Craiova „Începe cu Tine:...

Asociația Vasiliada organizează duminică, 22 septembrie, începând cu ora...

ȘTIRI GdS