19 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPompierii doljeni au salvat două persoane care căzuseră în fântână

Pompierii doljeni au salvat două persoane care căzuseră în fântână

Pompierii doljeni au avut, ieri, două intervenții contracronometru și au salvat două persoane care au căzut în fântână.

Secția de Pompieri Băilești a fost solicitată să intervină cu o autospecială pentru salvarea unui cățel căzut într-o fântână în comuna Urzicuța. La sosirea echipajului de pompieri, la locul intervenției, au constatat că în fântâna cu o adâncime de aproximativ 7m și cu diametrul de 1m, nu era vorba de nici un cățel. A fost găsită o persoană de sex masculin de 45 ani, conștientă și cooperantă. Bărbatul a încercat să salveze animalul până la sosirea pompierilor. Persoana a fost salvată din fântână și predată la echipajul medical pentru o evaluare.

Azi noapte, pompierii băileșteni ca să încheie tura de serviciu într-un tonus foarte bun au fost solicitați să intervină din nou pentru salvarea unei persoane de sex feminin căzută într-o fântânâ cu adâncimea de 7-8 m și cu diametrul de 1 m, în comuna Afumați – sat Covei. Persoana a fost salvată și predată la echipajul medical, ulterior fiind transportată la spital.
Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență sau alte date utile pot fi obținute prin accesarea portalului fiipregatit.ro.

Citește și: Polițiștii olteni s-au alăturat campaniei „Let’s Do It, Romania!”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS