23.4 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovean acuzat că a furat parfumuri în valoare de 10.000 de euro din Germania

Craiovean acuzat că a furat parfumuri în valoare de 10.000 de euro din Germania

Curtea de Apel Craiova a dispus arestarea preventivă în vederea predării către autorităţile din Germania a unui craiovean de 45 de ani, acuzat de comiterea mai multor infracţiuni de furt. Potrivit oamenilor legii, bărbatul ar fi sustras din magazine parfumuri în valoare totală de peste 10.000 de euro.

Poliţiştii doljeni spun că furturile au fost comise din magazine sau farmacii din Germania.

„În urma exploatării cu celeritate a unor date şi informaţii, a fost identificat şi prins un bărbat, de 45 de ani, din localitate, urmărit la nivel internațional. Față de acesta, autoritățile judiciare din Germania au emis mandat european de arestare în vederea extrădării, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt pe teritoriul acestui stat. În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, profitând de neatenţia lucrătorilor comerciali, ar fi sustras parfumuri din farmacii şi magazine de produse cosmetice, fiind creat un prejudiciu de peste 10.000 de euro”, a precizat oamenii legii.

Duminică, procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova au dispus reţinerea suspectului. În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost dus la Curtea de Apel Craiova cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a dispus arestarea inculpatului pe o perioadă de 15 zile, în vederea predării către autorităţile germane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS