13.6 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDouă persoane au fost rănite într-un accident cu patru maşini implicate

Două persoane au fost rănite într-un accident cu patru maşini implicate

Patru maşini s-au ciocnit, joi, pe Şoseaua Fundeni din Capitală, iar două persoane au fost rănite. Poliţiştii încearcă să stabilească modul în care s-a produs evenimentul. Agenţii de circulaţie dirijează traficul în zonă.

”La data de 26 septembrie 2024, în jurul orei 10.30, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe Şos. Fundeni. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat ca cele sesizate se confirmă. Din primele informaţii este vorba despre un accident rutier produs între 4 autovehicule, 3 dintre acestea aflându-se în mişcare, iar unul în staţionare”, a transmis, joi, Brigada Rutieră a Capitalei, conform news.ro.

Două persoane au fost rănite

Sursa citată a precizat că două persoane – conducătorul unuia dintre  autoturisme şi pasagera aflată în acelaşi autovehicul – au fost rănite.

”Ceilalţi doi conducători auto (care nu au fost victime) au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele indicate fiind zero. La acest moment, circulaţia rutieră în zonă se desfăşoară sub îndrumarea poliţiştilor rutieri”, a mai transmis sursa citată.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului de circulaţie.

Citeşte şi: România, inclusă în ancheta care vizează pagerele care au explodat în Liban

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS