16.8 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO crimă a cutremurat o localitate din Mehedinţi. Un fiu și-a ucis tatăl și l-a aruncat în fântână

O crimă a cutremurat o localitate din Mehedinţi. Un fiu și-a ucis tatăl și l-a aruncat în fântână

Un tânăr de 27 de ani din Mehedinţi este acuzat de poliţişti că și-a ucis tatăl și l-a aruncat în fântână. Tot el a sunat la 112 și a alertat poliția, susținând că tatăl său a dispărut de acasă.

A provocat o pană de electricitate în localitate şi la adăpostul întunericului a aruncat cadavrul într-o fântână părăsită. O cameră de supraveghere cu autonomie l-a dat, însă, de gol.

Bărbatul de 53 de ani a fost căutat de poliţişti şi pompieri patru zile şi patru nopţi până să fie descoperit fără viaţă, pe fundul fântânii. Poliţiştii au refăcut filmul asasinatului – chiar fiul victimei fiind suspectul principal.

„Autorul, ajutat fiind de fratele minor, de 17 ani şi de alţi doi tineri, de 20 de ani, au pus victima într-o pătură, apoi în portbagajul unui autoturism. Au dus-o circa 7-8 km pe un câmp”, a declarat Gheorghe Ciocan, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți.

Tânărul de 27 de ani locuia în Marea Britanie și intenționa să plece la soția sa. El a susținut că tatăl a fost agresiv cu mama sa, iar el nu a putut suporta.

Tânărul a fost reţinut de poliţişti 24 de ore, iar fratele lui mai mic este anchetat sub control judiciar.

Citește și: Cinci funcţionari de la ANAF și un dezvoltator imobiliar au adus un prejudiciu de 20 de milioane de lei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS