16.8 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Târgu Jiu: Tânăr, arestat pentru trafic de droguri de risc

(VIDEO) Târgu Jiu: Tânăr, arestat pentru trafic de droguri de risc

-

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Gorj au arestat un tânăr, de 25 de ani, cercetat pentru trafic de droguri de risc.

În perioada 2023 – 2024, acesta ar fi procurat, deținut, oferit cu titlu gratuit și comercializat diferite cantități de canabis (drog de risc) către consumatori. Consumatorii, inclusiv minori, erau din localitățile Târgu Jiu și Țicleni. Tânărul a vândut drogurile cu sume cuprinse între 50 și 80 de lei gramul.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate:

  • aproximativ 500 de grame de fragmente vegetale,
  • mai multe grindere cu urme de substanță,
  • sume de bani,
  • alte mijloace de probă.

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Gorj au dispus reținerea persoanei în cauză. A fost dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile a tânărului de 25 de ani, conform IPJ Gorj.

Citește și: Gorj: Anchetat, după ce și-ar fi lovit tatăl cu pumnul în față

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Agresorul unei fetiţe de 11 ani, ţinut în arest...

Judecătorii au dispus menţinerea arestului preventiv faţă de un bărbat de 29 de ani, din comuna Cetate, acuzat de comiterea infracţiunii de agresiune sexuală. Potrivit oamenilor legii, suspectul a ar fi atins în zonele intime o copilă de 11 ani. Incidentul a avut loc pe 24 mai, în comuna Cetate. Doljeanul a fost trimis în judecată în iunie, în stare de arest preventiv.

ȘTIRI GdS