15.6 C
Craiova
duminică, 29 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFetiţă de şase ani, rănită într-un accident produs pe DN 64, la Vlădeşti

Fetiţă de şase ani, rănită într-un accident produs pe DN 64, la Vlădeşti

O fetiţă de şase ani a ajuns, duminică, la spital după ce autoturismul în care se afla a fost implicat într-un accident rutier produs pe DN 64, în localitatea Vlădeşti.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vâlcea, din primele date, se pare că maşina în care se afla minora ar fi fost lovită de un alt autoturism, condus de un tânăr în vârstă de 19 ani, care nu ar fi acordat prioritate într-o intersecţie, notează Agerpres.

„Din cercetările efectuate, a reieşit că ar fi avut loc o coliziune între un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani şi un alt autoturism, la volanul căruia se afla un tânăr de 19 ani. În urma evenimentului, o minoră în vârstă de 6 ani, care se afla într-unul dintre cele două autoturisme, a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a transmis IPJ Vâlcea.

În zonă, circulaţia a fost oprită pe o bandă de mers pentru câteva zeci de minute, pentru a permite poliţiştilor să facă cercetările la faţa locului şi să stabilească cu exactitate cauzele şi împrejurările în care a avut loc evenimentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS