20.6 C
Craiova
luni, 30 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCinci persoane rănite după ce două autoturisme s-au ciocnit

Cinci persoane rănite după ce două autoturisme s-au ciocnit

Două autoturisme s-au ciocnit luni după-amiază, pe DN 17C, în judeţul Bistriţa-Năsăud. Cinci persoane au fost rănite, iar doi bărbaţi au avut nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare. Un alt adult şi doi copii au fost găsiţi în afara maşinii, conştienţi. Traficul este blocat pe ambele sensuri.

Accidentul s-a produs pe DN 17C, în localitatea Dumitra din judeţul Bistriţa-Năsăud. În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau cinci persoane, conform news.ro.

Două dintre victime au fost găsite încarcerate

Potrivit ISU Bistriţa-Năsăud, două dintre victime au fost găsite încarcerate, dar conştiente, iar celelalte trei – doi copii şi un adult – în afara autoturismului, conştiente.

”Cei doi bărbaţi rămaşi încarceraţi au fost extraşi de către echipajele de descarcerare şi predaţi conştienţi echipajelor medicale. Victimele încarcerate prezentau multiple traumatisme, au fost extrase de către pompieri care au fost nevoiţi să îndepărteze mai multe elemente de caroserie”, a precizat sursa citată.

Toate cele cinci victime primesc îngrijiri medicale

Toate cele cinci victime primesc îngrijiri medicale la locul accidentului rutier şi vor fi transportate la UPU SMURD Bistriţa pentru investigaţii medicale amănunţite.

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, a informat Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Citeşte şi: Dunărea va avea un debit în scădere la intrarea în ţară, în zilele următoare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS