23.4 C
Craiova
miercuri, 2 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCioban omorât în bătaie de patron pentru că vânduse câteva oi

Cioban omorât în bătaie de patron pentru că vânduse câteva oi

Un cioban a fost omorât în bătaie de proprietarul unei stâni din localitatea buzoiană Padina pentru că înstrăinase câteva oi. Agresorul a fost reţinut de procurori.

Pentru a-i acorda primul ajutor bărbatului de 54 de ani a fost solicitat ajutor la 112. O ambulanţă de la SAJ Ialomiţa a fost trimisă acolo, însă zona în care se află stâna este greu accesibilă, iar autospeciala nu a putut ajunge. Ciobanul a fost urcat într-o căruţă pentru a fi dus la ambulanţă, însă a murit pe drum.

„La data de 01.10.2024 Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău a fost sesizat că pe raza comunei Padina, judeţul Buzău, o persoană în vârstă de 54 de ani a decedat urmare unei agresiuni.

Din cercetările efectuate de către procuror a rezultat că la data de 01.10.2024, în urma unui conflict spontan, numitul S.C. în vârstă de 46 de ani, proprietar al unei stâne, a lovit cu palmele şi pumnii, iar ulterior cu o ţeavă tip PVC, un angajat al său, în vârstă de 54 de ani, lovituri în urma cărora victima a decedat, deşi inculpatul a intenţionat să o ducă la un spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale”, a transmis miercuri Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Citeşte şi: Chitară semnată de Taylor Swift, cumpărată cu 4.000 de dolari la o licitaţie şi distrusă cu ciocanul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS