20.1 C
Craiova
miercuri, 2 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Dolj: Octogenar, reținut pentru furt calificat, lovirea sau alte violenţe, ameninţare și distrugere

(VIDEO) Dolj: Octogenar, reținut pentru furt calificat, lovirea sau alte violenţe, ameninţare și distrugere

-

Un octogenar doljean a fost reținut pentru furt calificat, lovirea sau alte violenţe, ameninţare și distrugere.

Polițiștii din Rast au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 79 de ani, din comuna Negoi. Acesta este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, lovirea sau alte violenţe, ameninţare și distrugere.

Ieri, în jurul orei 8.51, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat 40 de ani, din comuna Negoi, că ar fi izbucnit un incediu la o societate comercială.

Potrivit IPJ Dolj, octogenarul se afla în incinta unei societăți comerciale, din localitate. În urma unui conflict spontan, bărbatul ar fi adresat amenințări unei femei, de 49 de ani, din localitate. Ulterior el a aruncat cu o substanță inflamabilă pe ușa de acces, provocând incendierea acesteia și a unei lăzi frigorifice.

La fața locului, polițiștii l-au identificat pe bărbat, fiind condus la sediul poliției pentru audieri.

A sustras o căruță cu lemne

Din cercetări a reieșit și că, în noaptea de 30 septembrie spre 01 octombrie, în timp ce se afla pe strada Mihail Chiriță, din comuna Bistreț, acesta ar fi sustras de la poarta locuinței unei femei o căruță de lemne. Ieri dimineață, în timp ce se afla pe strada Agricultorilor, din comuna Negoi, bărbatul ar fi agresat fizic doi bărbați de 67 și 70 de ani, din aceeași localitate.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de poliţişti, pentru 24 de ore. A fost introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Azi, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Citește și: (VIDEO) Ambasada SUA lansează o campanie de conștientizare pe tema dezinformării

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Bărbat prins sub un tractor la Stejari

Pompierii gorjeni au fost solicitați să intervină pentru salvarea...

ȘTIRI GdS