20.6 C
Craiova
vineri, 4 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOdorizante de haine, în valoare de peste 1 milion de lei, descoperite în PTF Giurgiu-Ruse

Odorizante de haine, în valoare de peste 1 milion de lei, descoperite în PTF Giurgiu-Ruse

Polițiștii de frontieră au descoperit, în semiremorca unui camion, odorizante de haine, în valoare de peste 1 milion de lei. Peste 29.000 de bunuri purtau însemnele unor branduri de lux şi care prezentau suspiciuni de contrafacere.

Azi noapte, s-a prezentat pentru a intra în țară un cetățean turc de 45 de ani, la volanul unui camio. Conform documentelor prezentate, acesta transporta diverse bunuri.

Polițiștii de frontieră giurgiuveni au descoperit în cutiile din carton aflate în interiorul semiremorcii 29.040 de bunuri, constând în odorizante de haine, sub forma unor plicuri ce conțin granule parfumate. Toate purtau însemnele unor mărci cunoscute și fiind susceptibile de a fi contrafăcute.

Bunurile, estimate la o valoare de peste 1.000.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost confiscate.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate. La finalizarea cercetărilor, urmează să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

Citește și: (VIDEO) Olt: Percheziţii la deţinători de arme

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS