15.9 C
Craiova
duminică, 6 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentȘofer reținut după ce a lovit cu mașina un bărbat pe trotinetă și a plecat

Șofer reținut după ce a lovit cu mașina un bărbat pe trotinetă și a plecat

Un șofer a fost reținut după ce a lovit cu mașina un bărbat care circula pe trotinetă electrică, pe un bulevard din București, apoi a plecat.

Vineri, în jurul orei 06.40, polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere au fost sesizați prin 112 că pe o arteră de circulație din sectorul 1 a avut loc un accident rutier.

În urma investigațiilor, s-a stabilit că un tânăr de 24 de ani a condus o autoutilitară, iar pe bulevardul Ion Mihalache a accidentat un bărbat care se deplasa cu trotineta electrică.

După producerea accidentului, șoferul autoutilitarei s-a oprit inițial la fața locului. Dar după ce victima a fost preluată de echipajul SMURD, acesta și-a continuat deplasarea, părăsind locul producerii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție sau a procurorului.

„În urma accidentului de circulație a rezultat rănirea unei persoane de sex bărbătesc, în vârstă de 39 de ani, care a fost transportată la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Având în vedere activitățile desfășurate de către polițiștii Brigăzii Rutiere, Serviciul Accidente Rutiere, Biroul Accidente cu Autori Necunoscuți, conducătorul autovehiculului a fost identificat și depistat.

În baza probatoriului administrat, polițiștii Brigăzii Rutiere au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de conducătorul autovehiculului, urmând ca acesta să fie prezentat în fața magistraților, în vederea dispunerii unei măsuri preventive privative de libertate”, transmite sâmbătă Brigada Rutieră.

Citește și: Pescar găsit mort într-o barcă ce plutea în derivă pe Dunăre

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS