17.3 C
Craiova
sâmbătă, 5 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn tânăr și un adolescent au murit după ce au intrat cu mașina într-un stâlp

Un tânăr și un adolescent au murit după ce au intrat cu mașina într-un stâlp

Un adolescent de 15 ani și un tânăr de 22 de ani au murit după ce mașina cu care se deplasau a lovit un stâlp de electricitate și un gard. Accidentul a avut loc sâmbătă dimineață, pe DJ 702G, pe raza comunei argeșene Rătești.

Un tânăr din localitate a pierdut controlul autoturismului, care a ieșit de pe carosabil. Mașina a lovit un stâlp de electricitate și un gard. Apoi s-a răsturnat de mai multe ori, făcându-se armonică. 

Accidentul s-a întâmplat în jurul orei 5 dimineața. Pompierii au intervenit cu patru echipaje, dintre care unul de descarcerare.

Între resturile mașinii au rămas încarcerate două victime: un adolescent de 15 ani, elev de liceu, si un tânăr de 22 de ani, student. Ca să-i poată scoate din mașină pe cei doi, angajații descarcerării au fost nevoiți să decupeze efectiv mașina, bucată cu bucată, atât era de contorsionată.

Șoferul era deja mort. Pasagerul avea încă semne vitale, s-au făcut manevre de resuscitare, dar la scurt timp a fost și el declarat decedat.

Impactul a fost atât de puternic încât componentele mașinii au fost împrăștiate pe o distanță de 300 de metri. Șoferul a putut fi identificat doar după tatuaj.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele care au dus la producerea tragediei. De asemenea, s-a stabilit că șoferul avea permisul de conducere suspendat pentru viteză și circula cu o dovadă temporară, fiind la a doua abatere de acest gen.

Citește și: Bărbatul care a încercat să jefuiască o agenţie bancară din Iaşi, prins de polițiști

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS