19.8 C
Craiova
duminică, 6 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFamilie întreagă, găsită moartă în apartament

Familie întreagă, găsită moartă în apartament

Tragedie în Bistriţa. Oana, în vârstă de 27 de ani, a fost găsită moartă alături de mama şi tatăl ei, în propriul apartament, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon, emanat de centrala termică. Vecinii au dat alarma şi au reuşit să iasă la timp din apartamente, dar pentru cei trei a fost deja prea târziu. 

Alarma s-a dat la scurt timp după lăsarea serii. Pentru a evita riscul unei explozii, pompierii au evacuat locatarii a 11 apartamente a acestui din Bistriţa.  

Familie întreagă, găsită moartă în apartament

La etajul 1, cei doi soţi şi fiica lor de 27 de ani nu au mai reuşit să se salveze. Pompierii i-au găsit fără suflare în apartament. „L-a găsit în baie mort, nu ştiu ce s-a întâmplat. A murit şi copilul, au murit şi părinţii”, a mărturisit un vecin. 

Oana trebuia astăzi să meargă la aeroport. De mâine reîncepea munca în Spania, unde lucra la o reprezentanţă auto ca şef de departament. Părinţii urmau să mai rămână în ţară, deşi au muncit şi ei ani de zile în Spania pentru a-şi construi o casă, iar în prezent mai aveau lucrări de terminat.

„L-a găsit în baie mort, nu ştiu ce s-a întâmplat. A murit şi copilul, au murit şi părinţii. S-au dus în Spania să facă ceva şi acum totul s-a distrus”, povestesc vecinii.

Tatăl era o persoană respectată şi deţinea o firmă de TIR-uri. Nimeni nu poate trece peste tragedia care a îndoliat o întreagă comunitate.

O altă familie din bloc a semnalat probleme la centrală

Cu doar câteva ore înainte de producerea tragediei, o altă familie din bloc ar fi ajuns la urgenţe după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Deşi medicii au identificat atunci cauza, nimeni nu a luat nicio măsură. 

 Poliţia a deschis o anchetă. Zdrobite de durere, rudele familiei decedate se pregătesc acum de înmormântare. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS