16.7 C
Craiova
luni, 7 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentGorj: Medic în stare gravă în urma accidentului rutier de la Țicleni

Gorj: Medic în stare gravă în urma accidentului rutier de la Țicleni

Un medic din cadrul SJU Târgu Jiu se află în stare gravă în urma accidentului rutier care a avut loc ieri la Țicleni, în județul Gorj.

Doctorița Virginia Armega este medic la Secția ATI din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Ieri a fost lovită de o mașină la Țicleni. Cadrul medical era cu soțul ei și conduceau o cunoștință care participase la înmormântarea socrului doctoriței. În urma accidentului, cei doi soți au fost răniți. Medicul a fost transportat la un spital din București.
IPJ Gorj a dechis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„Polițiștii din Țicleni au fost sesizaţi prin 112 de un participant la trafic, că pe DJ 675 Țicleni a avut loc un accident rutier cu victime.
O femeie de 45 de ani, din Târgu Jiu ar fi efectuat o manevră de mers înapoi de pe un podeț, pentru a ieși în strada principală DJ 675. Ea ar fi intrat în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat de 61 de ani, din comuna Bâlteni, care se deplasa pe DJ 675 Țicleni, din direcția Peșteana Jiu către Tg. Cărbunești“, potrivit IPJGorj.

Șase persoane au fost rănite

În urma coliziunii microbuzul ar fi ricoșat în partea stângă a direcției de mers, ar fi acroșat un alt autoturism și ar fi lovit două persoane care se aflau pe acostament lângă ultimul autoturism.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei femei de 53 de ani, din orașul Țicleni și a unui bărbat de 54 de ani, din aceeași localitate, aflați pe acostament.
De asemenea, a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto, cât și a două pasagere din microbuz.
La fața locului s-au prezentat echipaje de ambulanță, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Cu ocazia testării cu aparatul etilometru a conducătorilor auto rezultatul a fost negativ, la ambii conducători auto.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Citește și: Un grup energetic al CEO va funcționa doar un an și 3 luni, deși a fost modernziat cu peste 100 de milioane de euro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS