19 C
Craiova
joi, 10 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn tânăr de 21 de ani, care a ucis un șofer Uber, reținut pentru omor

Un tânăr de 21 de ani, care a ucis un șofer Uber, reținut pentru omor

Un tânăr, de 21 de ani din Bărcăneşti, judeţul Prahova, a fost reţinut pentru omor, după ce a incendiat o maşină și l-a ucis pe proprietarul acesteia. Cadavrul a fost abandonat într-o zonă împădurită din apropierea localităţii Snagov.

Tânărul este acuzat de omor calificat, tâlhărie calificată, conducere fără permis şi distrugere prin incendiere.

El urmează să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive, conform IPJ Prahova.

Cercetările sunt continuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciilor de Investigaţii Criminale Prahova şi Ilfov.

În acest caz victima era șofer de Uber, iar atacatorul a solicitatat cursa din Ploiești. Poliția vorbește de un așa-zis conflict spontan – care ar putea însemna, printre altele, o ceartă pornită de la neînțelegeri legate de achitarea cursei. În timpul conflictul, spun anchetatorii, agresorul a folosit de peste 20 de ori o armă albă.

După crimă, suspectul de crimă a abandonat cadavrul într-o pădure lângă Snagov. Apoi a mers cu mașina până în zona localității Brazi din Prahova, unde i-a dat foc, ca să își șteargă urmele.

”Tânărul s-a deplasat împreună cu şoferul autoturismului, pe raza judeţul Ilfov. În urma unui conflict spontan între cei doi, conducătorul auto a fost înjunghiat de mai multe ori de pasager. Ulterior, tânărul ar fi luat autoturismul în cauză şi l-ar fi condus până în localitatea Brazi, unde l-ar fi incendiat.

Cadavrul conducătorului auto de 31 de ani a fost găsit abandonat într-o zonă împădurită din apropierea localităţii Snagov. A fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, a anunţat IPJ Prahova.

Citește și: (VIDEO) Razie a polițiștilor doljeni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS