24.5 C
Craiova
luni, 14 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat fără permis care a accidentat o femeie şi a fugit, prins de poliţişti

Bărbat fără permis care a accidentat o femeie şi a fugit, prins de poliţişti

Un bărbat aflat la volanul unei dubiţe a lovit sâmbătă, pe Şoseaua Chitilei din Bucureşti, o femeie, de 69 de ani, pe trecerea de pietoni, în timp ce dădea cu spatele, apoi a pplecat. Acesta a fost identificat şi reţinut pentru 24 de ore.

Sâmbătă, în jurul orei 9.15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin 112 despre producerea unui accident de circulaţie care a avut loc la intersecţia şoselei Chitilei cu str. Crinului, din sectorul 1.

”Conducătorul unei autoutilitare a efectuat manevra de mers înapoi moment în care a surprins şi accidentat un pieton, care se angajase în traversarea drumului public pe trecerea pentru pietoni. Imediat după producerea accidentului a părăsit locul faptei. În urma accidentului de circulaţie a rezultat rănirea pietonului, o femeie în vârstă de 69 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis Poliţia Capitalei.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii din cadrul Biroului Accidente cu Autori Necunoscuţi, a fost identificat conducătorul autovehiculului, un bărbat de 33 de ani, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Citeşte şi: Aproape 100 de localnici din Baia de Fier au protestat la Târgu Jiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS