10.6 C
Craiova
luni, 14 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTraficant de droguri din Craiova, după gratii

Traficant de droguri din Craiova, după gratii

Procurorii DIICOT au cerut şi obţinut arestarea preventivă a unui bărbat de 45 de ani, acuzat de comiterea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. Potrivit anchetatorilor, începând cu luna iulie, bărbatul a vândut cocaină consumatorilor din Dolj. Inculpatul a fost prins în flagrant de ofiţerii de combatere a criminalităţii organizate, în timp ce încerca să vândă patru doze de cocaină.

Anchetatorii au explicat că bărbatul de 45 de ani a fost prins în flagrant, în timp ce vindea câteva doze de cocaină.
„La data de 09.10.2024, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea unui inculpat în vârstă de 45 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. Din probatoriul administrat a reieșit că, în perioada iulie – octombrie 2024 acesta, în mod repetat și în baza aceleiași rezoluții infracționale, a procurat, deținut, depozitat, și vândut cocaină (drog de mare risc) unor consumatori din județul Dolj.

A fost prins în flagrant în ziua de 9 octombrie, în timp ce comercializa patru doze de cocaină. De asemenea, asupra sa au fost identificată și o altă cantitate din același drog de mare risc, porționată două doze. În urma perchezițiilor efectuate au fost identificate și ridicate sumele de 11.850 lei și 650 euro, un grinder, precum și alte mijloace de probă”, au explicat procurorii DIICOT.

Traficant de droguri din Craiova, arestat preventiv

După acţiunea de prindere în flagrant, suspectul a fost dus la audieri. În aceeaşi zi, procurorii au dispus reţinerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore. În cursul zilei de 10 octombrie, inculpatul a fost dus la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis solicitarea anchetatorilor şi a dispus arestarea inculpatului.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova, judeţul Dolj. Dispune arestarea preventivă a inculpatului T.D., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 10.10.2024, până la data de 08.11.2024, inclusiv. Dispune emiterea, de îndată, a mandatului de arestare preventivă pentru inculpatul T.D.”, au dispus judecătorii.

Hotărârea tribunalului Dolj nu este definitivă şi poate fi contestată de bărbatul arestat.

Citeşte şi: Bărbaţii prinşi cu 100 grame de cocaină la Podari rămân în arest

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS