15.6 C
Craiova
marți, 15 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCioban român, căutat în Italia, după ce a fost dat dispărut

Cioban român, căutat în Italia, după ce a fost dat dispărut

Laurențiu Coșărianu, de 42 de ani, cioban în Sant’Angelo in Pontano, Italia, a fost dat dispărut de mai bine de o săptămână. El este căutat intens de echipele de autoritățile locale în speranța că va fi găsit cu bine.

Familia lui a pierdut orice legătură cu el la data de 5 octombrie, relatează Picchio News. Atunci, Laurențiu a avut ultima convorbire telefonică cu fratele său, aflat în România.

În acea discuție, Laurențiu a confirmat că se afla în Italia, la o fermă din localitatea Sant’Angelo in Pontano. Ulterior nu a mai răspuns la telefon, iar dispozitivul său este în continuare închis.

Alarma a fost dată de fratele ciobanului român, care, îngrijorat că nu îl mai poate contacta, a călătorit în Italia pentru a depune o plângere oficială.

De la primirea sesizării, echipele de salvare, inclusiv pompieri, carabinieri, protecția civilă și salvatori montani, au început o amplă operațiune de căutare în zona contrada Perilli, unde bărbatul a fost văzut ultima dată.

În căutări sunt folosiți câini specializați și drone, iar autoritățile speră să obțină indicii despre locul în care se află bărbatul român.

Ca semnalmente, Laurențiu are 1,65 metri înălțime, ochi căprui, păr scurt castaniu și barbă neîngrijită. El era îmbrăcat la momentul dispariției cu pantaloni și o bluză de culoare închisă.
Căutările sunt în desfășurare, iar autoritățile continuă să caute orice informație care ar putea duce la găsirea acestuia.

Echipele implicate au solicitat sprijinul comunității pentru orice detaliu relevant și au transmis că investigațiile sunt în plină desfășurare.

Citește și: Cel mai mare dovleac din Europa vine din Belgia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS