20.6 C
Craiova
marți, 15 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoctoriţă de la Spitalul Filantropia Craiova, sub control judiciar pentru mită

Doctoriţă de la Spitalul Filantropia Craiova, sub control judiciar pentru mită

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au dispus plasarea sub control judiciar a unui medic ginecolog de la Spitalul Filantropia Craiova, acuzat de luare de mită. Potrivit anchetatorilor, doctoriţa ar fi primit mită 800 de lei şi 100 de lire sterline pentru a face o operaţie de cezariană.

Procurorii au precizat că mita a fost primită de medic pe data de 10 octombrie.

În data de 10.10.2024, inculpata D.D.M., în calitate de medic specialist cu specializarea obstetrică-ginecologie, ar fi primit cu titlu de mită suma de 800 de lei şi 100 de lire sterline de la o pacientă internată la Spitalul Clinic Municipal Filantropia Craiova, în legătură cu îndeplinirea îndatoririlor sale de serviciu, respectiv efectuarea unei intervenţii chirurgicale pentru naşterea unui copil – cezariană. În cauză, a fost pusă în mişcare acţiunea penală împotriva persoanei menţionate pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită”, au precizat procurorii doljeni.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj a dispus punerea sub control judiciar a femeii pentru o perioadă de 60 de zile. Printre obligaţiile impuse inculpatei se numără şi cea de a nu exercita profesia de medic specialist obstretică-ginecologie în cadrul unei unităţi medicale din reţeaua de stat.

Citeşte şi: Scandalagiii din Mall, sub control judiciar

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS