15.5 C
Craiova
miercuri, 16 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Cercetat pentru tentativă de omor, reținut

Dolj: Cercetat pentru tentativă de omor, reținut

Un bărbat de 44 de ani, cercetat pentru tentativă de omor, a fost reținut după ce s-a bătut cu un bărbat într-un local din Brădești, Dolj.

Pe 13 octombrie, ora 21.40, polițiștii din Filiași au fost sesizați de spitalul din localitate că, la camera de gardă s-au prezentat două persoane. Aceste erau victime ale unor agresiuni fizice.

La fata locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii, fiind găsiți doi bărbați de 44 și 45 de ani.

În seara aceleiași zile, în urma unui conflict spontan, generat de consumul de băuturi alcoolice, cei doi bărbați s-ar fi agresat reciproc. Incidentul a avut loc în incinta unei societăți comerciale, din comuna Brădești.

Dosarul a fost preluat în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale şi criminaliştii au desfășurat cercetări sub directa coordonare a procurorului de caz.

Având în vedere concluziile medico-legale, obiectele folosite în încăierare, procurorul a dispus reţinerea bărbatului de 44 de ani, cetățean străin. Acesta a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

În cursul acestei zile va fi solicitată arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Citește și: 26 de autobuze electrice vor face legătura între Râmnicu Vâlcea și stațiunile din jur

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS