17.6 C
Craiova
joi, 17 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentScandal între două familii din Drăgăneşti Olt

Scandal între două familii din Drăgăneşti Olt

Poliţiştii olteni fac cercetări pentru violenţă în familie, ameninţare, violare de domiciliu, încăierare şi distrugere, după un scandal petrecut în Drăgăneşti Olt.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, azi noapte, prin apel 112, de către un bărbat din orașul Drăgănești-Olt că mai multe persoane au pătruns în curtea locuinței sale, i-au distrus geamurile și l-au agresat fizic.

Un tânăr, de 17 de ani, din orașul Drăgănești-Olt, ar fi pătruns în curtea locuinței apelantului, unde i-ar fi adresat amenințări nepoatei acestuia, de 16 ani, din municipiul Slatina. Ulterior ar fi agresat-o fizic.

Potrivit IPJ Olt, alte patru persoane, cu vârste cuprinse între 19 și 51 de ani, toate din Drăgănești-Olt, ar fi pătruns în curtea locuinței apelantului. Aici s-ar fi produs o încăierare cu apelantul și doi membri ai familiei acestuia, respectiv un bărbat de 36 de ani, din Slatina și un tânăr de 29 de ani, din Drăgănești-Olt. În timpul încăierării ar fi fost distruse două geamuri ale locuinței.

Toate persoanele implicate au refuzat să le fie acordate îngrijiri medicale de către echipajul medical sosit la fața locului.

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva tânărului de 17 ani . Acestuia i s-a impus să nu se mai apropie de tânăra de 16 ani și de locuințele acesteia. S-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de:

  • violență în familie,
  • amenințare,
  • violare de domiciliu,
  • încăierare,
  • distrugere.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și dispunerea măsurilor legale.

Citeşte şi: Festivalul „Pastramei și Mustului” la Drobeta Turnu Severin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS