12.6 C
Craiova
sâmbătă, 19 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat resuscitat de medici după ce a căzut de pe faleză, în zona cazinoului din Constanța

Bărbat resuscitat de medici după ce a căzut de pe faleză, în zona cazinoului din Constanța

Un bărbat a fost transportat în stare de inconştienţă la spital după ce, sâmbătă după-amiază, pe faleza Cazinoului din Constanţa, a căzut de la o înălţime de circa patru metri, lângă clădirea Acvariului, potrivit Agerpres.

Cadrele medicale solicitate la faţa locului au reuşit resuscitarea victimei, fiind scoasă din stop cardio-respirator.

„În această după-amiază, am fost solicitaţi să intervenim la o persoană de sex masculin căzută de la o înălţime de aproximativ patru metri, în zona Cazinoului din Constanţa. La faţa locului ne-am deplasat cu un echipaj de prim ajutor şi un echipaj de terapie mobilă intensivă, bărbatul fiind resuscitat la faţa locului. Din fericire a fost scos din stopul cardio-respirator şi transportat la Spitalul Judeţean Constanţa, la Urgenţă, inconştient, fiind predat cadrelor medicale de acolo pentru investigaţii medicale amănunţite”, a transmis ISU Constanța.

Una dintre ipoteze este că bărbatul s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut peste balustrada de pe trotuar, din zona Acvariului.

Cercetările poliţiştilor în acest caz sunt în derulare.

Citește și: Patru persoane au murit şi alte 12 au fost grav rănite într-un accident în care au fost implicate 22 de mașini, în apropiere de oraşul polonez Gdansk

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS