12.2 C
Craiova
luni, 21 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO şoferiţă a murit după ce s-a răsturnat cu maşina, iar aceasta a luat foc

O şoferiţă a murit după ce s-a răsturnat cu maşina, iar aceasta a luat foc

O șoferiță a murit luni dimineaţă după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat și a luat foc. Femeia a rămas blocată între fiare și nu s-a mai putut salva. Accidentul a avut loc pe breteaua de ieșire de pe A7 spre DN 2F, în judeţul Bacău.

Din primele informații, mașina femeii ar fi lovit un separator, s-a răsturnat în afara carosabilului și a luat foc. Echipele de intervenție – pompieri, SMURD și poliție – au ajuns rapid la fața locului și au blocat temporar traficul pentru a stinge flăcările.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că un autoturism s-a răsturnat pe breteaua de coborâre de pe Autostrada A7 către DN 2F Bacău – Vaslui, în zona localității Holt, județul Bacău. Mașina a fost ulterior distrusă de un incendiu. Șoferul a rămas încarcerat, fiind declarat mort. Circulația este oprită pentru efectuarea cercetărilor la locul producerii incidentului, estimându-se reluarea după ora 11.30”, a transmis Centrul Infotrafic.

Din păcate, femeia nu a mai putut fi salvată.

„La data de 21 octombrie a.c., o femeie de aproximativ 50 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Autostrada A7 din municipiul Bacău, la ieșirea spre DN 2F, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma impactului autoturismul a luat foc, iar șoferița a fost găsită în interior, decedată. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, a comunicat și IPJ Bacău.

Ancheta poliției este în desfășurare.

Citeşte şi: IPJ Gorj cere ajutor la ANRE, în cazul senatorului Iordache

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS