7.6 C
Craiova
sâmbătă, 26 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPoliţist pe motocicletă, lovit de un autoturism

Poliţist pe motocicletă, lovit de un autoturism

Un poliţist din Bucureşti care se afla pe motocicletă în timpul serviciului a fost rănit după ce motocicleta a fost lovită de un autoturism şi a fost proiectată în alt vehicul.

”Pe 21 octombrie 2024, în jurul orei 15.13, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la un accident de circulaţie care a avut loc pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti, în zona Fântânii Mioriţa. Din primele informaţii, un poliţist din cadrul Brigăzii Rutiere, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a condus o motocicletă pe şos. Bucureşti-Ploieşti dinspre bd. Aerogării către Piaţa Presei Libere, iar când a ajuns în zona Fântânii Mioriţa ar fi fost lovit în partea din spate de către un autovehicul”, a transmis, luni, Brigada Rutieră a Capitalei.

În urma coliziunii, motocicleta a fost proiectată într-un alt autovehicul ce se deplasa în aceeaşi direcţie.

”Accidentul de circulaţie s-a soldat cu rănirea poliţistului, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorii autovehiculelor implicate în accident au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele indicate fiind 0”, a mai transmis sursa citată.

Poliţiştii Brigăzii Rutiere fac cercetări pentru a stabili toate împrejurările accidentului. 

Citeşte şi: Biciclist grav rănit după ce a virat brusc şi a fost lovit de un şofer băut

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS