12.2 C
Craiova
luni, 21 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn şofer băut a intrat cu maşina într-un gard, rănind doi copii, apoi a plecat de locul accidentului

Un şofer băut a intrat cu maşina într-un gard, rănind doi copii, apoi a plecat de locul accidentului

Un şofer a fost reţinut duminică după ce a condus băut fiind şi a intrat cu maşina într-un gard în comuna Ciolăneşti. În urma accidentului, doi copii au fost răniţi. Şoferul a părăsit locul accidentului, dar a fost găsit ulterior de poliţişti la domiciliul său.

Poliţiştii din Roşiori de Vede au dispus reţinerea unui bărbat, 33 de ani, din comuna Ciolăneşti, cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului.

Duminică dimineaţă, poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel la 112 că în comuna Ciolăneşti s-a produs un accident rutier cu victime.

”Din cauze şi în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, în timp ce un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Ciolăneşti, conducea un autoturism, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, ar fi părăsit partea carosabilă şi ar fi intrat in coliziune cu un gard. Ulterior, şoferul ar fi părăsit locul accidentului, acesta fiind găsit la domiciliul său”, a arătat sursa citată.

Doi copii au fost răniţi

În accident au fost răniţi doi copii, unul de un an şi celălalt de zece ani, ei fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a indicat o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Apoi a fost reţinut pentru 24 de ore.

Pliţiştii continuă cercetările.

Citeşte şi: O şoferiţă a murit după ce s-a răsturnat cu maşina, iar aceasta a luat foc

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS