7.6 C
Craiova
sâmbătă, 26 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Aproximativ 67.000 de țigarete descoperite ascunse într-un microbuz, la Calafat

(VIDEO) Aproximativ 67.000 de țigarete descoperite ascunse într-un microbuz, la Calafat

-

Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit într-un microbuz, aproximativ 67.000 de țigarete. Cei doi bulgari au încercat să le introducă în țară fără documente legale.

În Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat, ieri, pentru a intra în țară, la volanul unui microbuz, un bulgar, de 38 de ani. Acesta era însoțit de un conaţional de 19 ani, în calitate de pasager.

Poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse și nedeclarate, în bagajele personale ale acestora și în podeaua microbuzului, mai multe pachete de țigări care aveau aplicate timbru fiscal bulgăresc.

În urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 66.800 de țigarete (3.340 pachete), inscripționate cu numele unor mărci diferite.

Polițiștii au stabilit faptul că țigările aparțineau cetățenilor bulgari, iar aceştia nu au putut prezenta documente de proveniență pentru bunuri.

Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 100.200 de lei, împreună cu microbuzul în valoare de 40.000 de lei, au fost indisponibilizate. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării.

Citește și: (VIDEO) Doi bărbați ar fi înșelat o companie de telefonie. Prejudiciul este de 42.000 de lei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:15:33

Costel Gâlcă şi Juraj Badelj au prefaţat meciul Farul...

Universitatea Craiova o va întâlni luni, de la ora...

ȘTIRI GdS