7.6 C
Craiova
sâmbătă, 26 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Doi bărbați ar fi înșelat o companie de telefonie. Prejudiciul este de 42.000 de lei

(VIDEO) Doi bărbați ar fi înșelat o companie de telefonie. Prejudiciul este de 42.000 de lei

-

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 12 Poliție au efectuat 2 percheziții, în municipiul București și județul Ilfov, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și fals în înscrisuri oficiale.

În luna decembrie 2023, în baza unei înțelegeri prealabile, doi bărbați, folosind înscrisuri oficiale, false (care le atribuiau calitățile de reprezentanți ai unei persoane juridice), ar fi indus în eroare o companie de telefonie mobilă, constând în aceea că ar fi încheiat în numele persoanei juridice mai multe contracte, în urma cărora ar fi dobândit telefoane mobile în valoare de 42.000 de lei.

În vederea administrării materialului probator, astăzi, au fost puse în executare 2 mandate de percheziție domiciliară. Persoanele vizate urmează să fie conduse la audieri.

Față de bănuiți vor fi dispuse măsurile legale ce se impun. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Capitalei.

Citește și: Gorj: Incendiu lângă biserica din Răchiți

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:15:33

Costel Gâlcă şi Juraj Badelj au prefaţat meciul Farul...

Universitatea Craiova o va întâlni luni, de la ora...

ȘTIRI GdS