7.6 C
Craiova
sâmbătă, 26 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Olt: Reținut pentru violență în familie

(VIDEO) Olt: Reținut pentru violență în familie

-

Polițiștii din Bobicești, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, au reținut, azi noapte, un bărbat cercetat pentru violență în familie.

Ieri, în jurul orei 18:00, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, din comuna Milcov, că fiica sa vitregă ar fi fost agresată fizic de către soțul ei. Agresiunea s-a petrecut în timp ce se afla la domiciliul comun din localitatea Găvănești.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că, pe 19 octombrie, o tânără de 33 de ani, din comuna Găvănești, în timp ce se afla la domiciliul său, ar fi fost lovită cu pumnii, picioarele și un corp contondent, confecționat din cauciuc, în zona capului și a corpului, de către soțul acesteia, de 48 de ani, din aceeași localitate.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie. Împotriva bărbatului au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru 5 zile. Cercetările sunt continuate pentru documentarea activității infracționale și dispunerea măsurilor legale.

După administrarea probatoriului, azi noapte, pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore,=. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Citește și: Evaziune fiscală la o școală de șoferi din Târgu Jiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:15:33

Costel Gâlcă şi Juraj Badelj au prefaţat meciul Farul...

Universitatea Craiova o va întâlni luni, de la ora...

ȘTIRI GdS