7.6 C
Craiova
sâmbătă, 26 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Percheziții la persoane acuzate de nerespectare a regimului armelor și al munițiilor și uz de armă fără drept

(VIDEO) Percheziții la persoane acuzate de nerespectare a regimului armelor și al munițiilor și uz de armă fără drept

-

Polițiștii efectuează percheziții la persoane acuzate de nerespectare a regimului armelor și al munițiilor și uz de armă fără drept.

În cadrul operațiunii JUPITER, polițiști Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase București pun în executare 2 mandate de percheziție domiciliară.

În fapt, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase efectuează cercetări în cadrul a două dosare penale.

În primul dosar penal, o femeie ar fi solicitat polițiștilor Secției 19 Poliție, în cursul lunii iulie 2024, eliberarea unui ordin de protecție provizoriu împotriva unui bărbat, cu care ar fi avut o relație de prietenie, sesizând că acesta deține un pistol la adresa unde locuiește cu chirie.

În cel de-al doilea dosar penal, în cursul lunii septembrie 2024, Serviciul Arme Explozivi și Substanțe Periculoase a fost sesizat, prin poșta electronică, cu privire la faptul că pe o platformă online este postat un videoclip, în care se observă cum dintr-un autoturism, o persoană aflată în dreapta șoferului ar executa focuri de armă, în Sectorul 5.

Din verificările efectuate a fost identificat bănuitul, acesta fiind un minor, în vârstă de 15 ani.

În vederea administrării materialului probator, persoanele vizate urmează să fie conduse la audieri.

Față de bănuiți vor fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Capitalei.

Citește și: (VIDEO) 261 de percheziții în țară pentru combaterea criminalității

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:15:33

Costel Gâlcă şi Juraj Badelj au prefaţat meciul Farul...

Universitatea Craiova o va întâlni luni, de la ora...

ȘTIRI GdS