7.6 C
Craiova
sâmbătă, 26 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Percheziții într-un dosar de furt calificat

(VIDEO) Percheziții într-un dosar de furt calificat

-

Polițiștii au efectuat șase percheziții și trei mandate de aducere, în județul Timiș, într-un dosar penal de furt calificat. Perchezițiile au avut loc în cadrul operațiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratului General al Poliției Române.

Pe 2 septembrie, polițiștii Capitalei au fost sesizați de către un bărbat că persoane necunoscute ar fi pătruns, în locuința sa. De aici ar fi sustras:

  • mai multe ceasuri,
  • peste 20 de parfumuri,
  • un seif în care se afla suma de 200.000 de lei și 200 grame de aur.

În urma unui complex de activități investigativ-operative, au fost identificați trei bărbați, bănuiți de comiterea faptei.

Prin escaladarea geamului locuinței în cauză și prin folosirea mai multor obiecte contondente, cei trei bărbați ar fi reușit să pătrundă în locuință. De aici ar fi luat mai multe ceasuri, peste 20 de parfumuri, și un seif cu suma de 200.000 de lei și 200 grame de aur. În cauză, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 300.000 de lei.

Astăzi, polițiștii au pus în aplicare șase mandate de percheziție domiciliară și trei mandate de aducere, în județul Timiș.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul subunității, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Citește și: Percheziţii în cazul omului de afaceri ucis în atentatul cu bombă din Arad. Fiica afaceristului ar fi plănuit omorul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:15:33

Costel Gâlcă şi Juraj Badelj au prefaţat meciul Farul...

Universitatea Craiova o va întâlni luni, de la ora...

ȘTIRI GdS