8.6 C
Craiova
luni, 28 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Adolescent electrocutat

(VIDEO) Adolescent electrocutat

-

Un tânăr de 17 ani s-a electrocutat după ce a ajuns pe unul dintre vagoanele de tren care staționau în zona Manta Roșie, din Iași. Acesta a fost evaluat la fața locului de un echipaj medical și dus la spital. Băiatul are arsuri de gradul 2 și 3 pe aproximativ 45% din suprafața corpului. Un alt băiat, care era împreună cu victima, a anunțat nenorocirea la 112, potrivit Ziarul de Iași.

Prietenul băiatului susține că acesta ar fi căzut pe vagon, de pe o pasarelă din apropiere. Însă anchetatorii nu exclud să se fi urcat intenționat acolo, pentru un selfie.

Tânărul rănit a fost dus la Spitalul de Pediatrie.

Cei de la CFR au deconectat energia electrică din zonă timp de aproape o oră iar victima a fost coborâtă de pompieri și dusă la ambulanță.

Tatăl băiatului a venit într-un suflet când a aflat vestea. „M-a sunat de pe telefonul lui cineva, nu știu cine. Mi-a zis că l-a curentat de pe un vagon, pe Poitiers”, a spus bărbatul.

„Avertizăm cetățenii că liniile de înaltă tensiune la calea ferată prezintă un risc de arsuri și deces. Solicităm tuturor persoanelor respectarea indicatoarelor din zonă”, au spus reprezentanții ISU Iași.

Autoritățile din Iași fac apel la populație să respecte indicatoarele din zonă și să nu fie mai atentă pentru că în același loc un tânăr și-a pierdut viața în urmă cu aproximativ un an de zile.

Citește și: (VIDEO) Dolj: Razie în comuna Cârcea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Circulația feroviară, blocată în urma accidentului din Gara Țărțăl....

Polițiștii doljeni au transmis că circulația feroviară este închisă pe magistrala 100 București - Craiova, în apropierea stației CF Țărțăl, în urma unui accident soldat cu trei victime. Se pare că un șofer nu a respectat semnalele la trecerea de cale ferată, iar autoturismul a fost lovit de un tren Regio.

ȘTIRI GdS