11.8 C
Craiova
luni, 28 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Dolj: Razie în comuna Cârcea

(VIDEO) Dolj: Razie în comuna Cârcea

Doi conducători auto depistaţi sub influenţa alcoolului la volan şi un mandat pus în executare de poliţişti, după o razie în comuna Cârcea.

Razia a fost efectuată între orele 6.00 – 9.00. Poliţiştii au depistat 2 bărbaţi în timp ce conduceau vehicule sub influenţa băuturilor alcoolice.

De asemenea, poliţiştii au depistat un bărbat pe numele căruia instanţa de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Totodată, în cadrul acţiunii, au fost verificate și legitimate (prin intermediul aplicației eDAC) – 113 persoane. Au fost verificate și controlate aproximativ 70 de autovehicule.

Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1660 de lei.

Au fost scoși din trafic, 2 conducători auto, cărora le-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de timp.

De asemenea, a fost oprit din a circula pe drumurile publice un autovehicul care nu prezenta siguranță în trafic. Certificatul de înmatriculare al autovehiculului a fost retras până la remedierea problemelor constatate.

Doi șoferi băuți, trași pe dreapta

Poliţiştii au oprit pentru control pe strada Aeroportului, din Cârcea, un autoturism la volanul căruia era un tânăr, de 28 de ani, din comuna Ţuglui.

Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au depistat pe DN6, în comuna Cârcea, un bărbat de 53 de ani, din Gherceşti, în timp ce conducea un autoturism avand o concentraţie de 0,75 alcool pur în aerul expirat.

Cei în cauză au fost conduşi la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Mostrele biologice vor fi înaintate la IML, în funcţie de rezultat urmând a fi dispuse măsuri legale.

Poliţiştii au depistat un tânăr de 23 de ani, din comuna Leu, pe numele căruia a fost emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, pe o perioadă de 5 ani. Acesta era acuzat de comiterea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte.

Cel în cauză a fost încarcerat în penitenciar.

Citește și: Raliul Vâlcii vine în acest week-end

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Circulația feroviară, blocată în urma accidentului din Gara Țărțăl....

Polițiștii doljeni au transmis că circulația feroviară este închisă pe magistrala 100 București - Craiova, în apropierea stației CF Țărțăl, în urma unui accident soldat cu trei victime. Se pare că un șofer nu a respectat semnalele la trecerea de cale ferată, iar autoturismul a fost lovit de un tren Regio.

ȘTIRI GdS