11.6 C
Craiova
luni, 28 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAccidentul din Gara Țărțăl, provocat de un șofer de 25 de ani

Accidentul din Gara Țărțăl, provocat de un șofer de 25 de ani

Polițiștii doljeni au stabilit în ce condiții s-a produs accidentul din Gara Țărțăl, soldat cu moartea unei tinere de 22 de ani. Potrivit oamenilor legii, un tânăr de 25 de ani, care conducea un autoturism pe DC 31, nu a respectat semnalele la trecerea la nivel cu calea ferată și mașina a fost lovită de un tren Regio. În urma impactului a fost rănit șoferul de 25 de ani și o fetiță de doi ani, pasageră în autoturism.

Polițiștii au explicat că șoferul nu a respectat semnalele la trecerea la nivel cu calea ferată.

În această după-amiază, polițiștii Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DC 31 Zănoaga – Țărțăl.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, un tânăr de 25 de ani, din comuna Teslui, în timp ce conducea un autoturism pe DC 31 Zănoaga-Țărțăl, nu ar fi respectat semnalele luminoase la trecerea la nivel cu calea ferată, fiind surprins de un tren în gabaritul căii ferate, pe magistrala CF 100 București – Craiova, în apropierea stației CF Țărțăl. Din nefericire, în urma evenimentului rutier, o tânără de 22 de ani, pasager în autoturism, a decedat.

De asemenea, conducătorul auto și o minora de 2 ani, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorului auto urmează sa îi fie recoltate probe biologice întrucât nu a putut fi testat la fața locului”, au precizat oamenii legii.

Mecanicul de locomotiva a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS