11.6 C
Craiova
luni, 28 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBărbat accidentat mortal în timp ce traversa strada neregulamentar

Bărbat accidentat mortal în timp ce traversa strada neregulamentar

Un bărbat de 39 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui accident produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în comuna Cârna, Dolj. Poliţiştii au stabilit că victima a încercat să traverseze strada printr-un loc nepermis, dar şi că şoferul autoturismului care l-a accidentat era băut.

Poliţiştii doljeni spun că bărbatul a fost accidentat mortal în timp ce traversa strada prntr-un loc nepermis.

„În ziua de 27 octombrie, ora 02.31, poliţiştii Secţiei 14 Poliție Rurală Bârca au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier în localitatea Cârna.

La fața locului s-au deplasat polițiștii secției și polițiștii rutieri ai Poliției orașului Segarcea care au stabilit faptul că, un bărbat de 37 de ani, din comuna Cerăt, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 561, în comuna Cârna, ar fi surprins și accidentat mortal un bărbat de 39 de ani, din aceeași localitate, care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

Din nefericire, în urma evenimentului rutier, bărbatul de 39 de ani, a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei”, au explicat poliţiştii.

Pe numele şoferului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS