11.6 C
Craiova
luni, 28 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCirculația feroviară, blocată în urma accidentului din Gara Țărțăl. O tânără de 21 de ani a murit

Circulația feroviară, blocată în urma accidentului din Gara Țărțăl. O tânără de 21 de ani a murit

Polițiștii doljeni au transmis că circulația feroviară este închisă pe magistrala 100 București – Craiova, în apropierea stației CF Țărțăl, în urma unui accident soldat cu trei victime. Se pare că un șofer nu a respectat semnalele la trecerea de cale ferată, iar autoturismul a fost lovit de un tren Regio.

”În acest moment, circulația feroviară, pe magistrala CF 100 București – Craiova, în apropierea stației CF Țărțăl, este închisă urmarea unui eveniment rutier, în care un autoturism nu ar fi respectat semnalele luminoase la trecerea la nivel cu calea ferata, fiind surprins de un tren în gabaritul căii ferate. Polițiștii sunt prezenți la fața locului și efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt. Vă recomandăm să manifestați atenție și prudență în trafic și să respectați indicațiile polițiștilor”, au transmis polițiștii.

Reprezentanții ISU Dolj spun că o tânără de 21 de ani și-a pierdut viața în urma accidentului. UN tânăr de 25 de ani șo un copil de 2 ani au fost răniți și transportați la spital.

”Se asteaptă o drezină de la Caracal pentru a înlatura autoturismul. Situatie victime: o victimă de sex femin, 21 de ani, încă se fac manevre de resuscitare. O victimă de sex masculin, 25 de ani, conștientă și preluată de echipajul SMURD. Un copil de doi ani, conștient, preluat de elicopterul SMURD”, au precizat pompierii.

Ulterior, ISU Dolj a transmis că tânăra de 21 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS