11.6 C
Craiova
luni, 28 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCopilă de 11 ani, agresată de concubinul mamei sale

Copilă de 11 ani, agresată de concubinul mamei sale

Instanţa de judecată au dispus arestarea preventivă a unui bărbat de 38 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, acuzat de viol asupra unui minor. Potrivit oamenilor legii, bărbatul ar fi agresat sexual o copilă de 11 ani, care este fiica concubinei sale.

Poliţiştii au precizat că fapta a fost sesizată de mama fetiţei.

„La data de 25 octombrie, Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată prin plângere de o femeie de 28 de ani, din comuna Prunișor, cu privire la faptul că concubinul său, un bărbat de 38 de ani ar fi întreținut raporturi sexuale cu fiica sa în vârstă de 11 ani, în timp ce s-ar fi aflat singur cu aceasta, la locuința sa, din Drobeta-Turnu Severin. În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale s-a stabilit că aspectele sesizate se confirmă”, au explicat oamenii legii.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar sâmbătă a fost dus la Judecătoria Drobeta-Turnu Severin cu propunere de arestare preventivă. instanţa a admis solicitarea procurorilor şi a dispus arestarea inculpatului.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin faţă de inculpatul C.C. Dispune arestarea preventivă a inculpatului C.C., cercetat pentru săvâr?irea infracţiunii de viol săvârşit asupra unui minor, pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 26.10.2024 până la data de 24.11.2024, inclusiv”, a dispus instanţa.

Hotărârea Judecătoriei Drobeta-Turnu Severin nu este definitivă şi poate fi contestată de bărbatul arestat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS