22.9 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Olt: Şi-a bătut soţia şi fiica şi a ajuns după gratii

(VIDEO) Olt: Şi-a bătut soţia şi fiica şi a ajuns după gratii

-

Un bărbat, de 48 de ani, din municipiul Caracal, a fost reţinut pentru violență în familie, amenințare, furt și șantaj.

Pe 22 iulie, polițiștii din Caracal au fost sesizați de către o femeie, cetățean marocan, că soțul ei ar fi agresat-o fizic și ar fi amenințat-o cu moartea.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 48 de ani, din Caracal, se afla la domiciliul său. El ar fi amenințat-o cu moartea pe soția sa, de 29 de ani. El ar fi agresat-o fizic, atât pe ea, cât și pe fiica lor.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și amenințare. Împotriva bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile.

S-a mai stabilit și că bărbatul i-ar fi sustras soției sale pașaportul pentru a o determina pe aceasta să îi dea suma de 3.000 de euro, la data de 26 iulie. Polițiștii au dispus extinderea urmăririi penale și sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și șantaj.

Astăzi, polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința acestuia.

Pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Acesta a fost introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Citeşte şi: Prinții William și Harry suferă la moartea unchiului lor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Autoritățile fac pregătiri pentru a face față unei viituri...

”Apele Române” au anunţat că 1.000 de saci de...

ȘTIRI GdS