16.2 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024

Horoscop

Berbec: Câstigul financiar si starea materiala buna reprezinta perspectivele luminoase care va asteapta pentru ca ati inceput sa va concentrati pe lucrurile care conteaza cu adevarat. Nu va lasati intimidat la serviciu. Cei din jur sunt la fel de stresati ca si dumneavoastra.


Taur: Este posibil sa aveti niste probleme de sanatate care necesita o vizita la doctor. Nevoile celor apropiati sunt mai importante acum decât cele ale altor persoane, asa ca rezervati-va timp pentru a-i ajuta. O seara petrecuta in familie va va ajuta sa va relaxati.


Gemeni: Planurile pe care vi le-ati facut nu sunt foarte eficiente, asa e nevoie sa luati decizii mai realiste. Incercati sa va schimbati stilul de viata si sa treceti peste probleme. Nu lasati ca starea proasta a unui prieten sa va intunece ziua.


Rac: Schimbul de idei si de informatii poate fi un proces destul de dificil zilele acestea. Este posibil sa va simtiti nemultumit de stilul de viata actual. Dumneavoastra sunteti singurul care poate sa schimbe ceva, asa ca nu mai asteptati.


Leu: Este o perioada foarte creativa pentru dumneavoastra si de asemenea foarte norocoasa, asa ca profitati de toate sansele care vi se ofera pentru a fi apreciat si admirat. Partenerul se simte putin neglijat si aveti o parte de vina, asa ca incercati sa va faceti timp pentru a petrece mai mult timp impreuna. Nu deveniti prea optimist cu privire la o afacere.


Fecioara: Deciziile financiare importante necesita mai mult timp si detinerea mai multor informatii. Aveti sanse sa va indragostiti la prima vedere când va asteptati mai putin. Veti apara un prieten care a intrat intr-un necaz de curând.


Balanta: Trebuie sa ajungeti la o intelegere, la un compromis astazi daca vreti ca lucrurile sa evolueze. Spuneti-va parerea si vorbiti in nume propriu, lasati-i pe ceilalti sa isi asume responsabilitatea pentru ei insisi. Nu sunteti responsabil si de actiunile lor, asa ca nu va simtiti vinovat.


Scorpion: Calatoriile la distanta se dovedesc mai costisitoare decât ati fi crezut. Lasati colegii sa se ocupe de anumite detalii azi pentru ca dumneavoastra sa va concentrati asupra unor sarcini mai importante. Puteti avea incredere ca cei din jur vor rezolva problemele cum trebuie.


Sagetator: Calatoriile, educatia, publicitatea si media sunt domeniile in care aveti dificultati astazi daca sunteti implicat in vreun proiect conex. Desi ziua este buna in general, este posibil sa aveti parte si de un mic soc. Nu va indepartati de obiectivele realiste stabilite. Este un bun moment pentru a va folosi creativitatea.


Capricorn: Desi aveti impresia ca vi s-a oferit o afacere cam defectuoasa, de fapt cineva v-a facut o favoare. Poate ca nu pare asa in acest moment, dar curând lucrurile se vor clarifica. Cereti parerea cuiva din exterior pentru a avea o alta perspectiva asupra unei probleme la serviciu.


Varsator: Este o perioada de schimbari si provocari in viata profesionala si statutul dumneavoastra in societate se schimba. Implicati-va familia in luarea unor decizii importante. Parerea lor va ajuta sa nu o luati pe un drum gresit. Gasiti afinitati cu oameni care par total diferiti de dumneavoastra.


Pesti: Cei din jur va admira pentru deciziile sau sfaturile practice pe care le dati. Doar problemele familiale va pot complica viata, altfel destul de usoara. Dedicati-va putin timp pentru a media problemele intre membrii familiei dumneavoastra. O treaba bine facuta este aliatul cel mai de nadejde.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU