20.1 C
Craiova
miercuri, 2 octombrie, 2024

Horoscop

Berbec
Evitați să vă poticniți de un oarecare scepticism privind resursele de care dispuneți, fiindcă odată cu schimbarea de vibraţie a Lunii, dar şi a planetei Marte, vă veți recăpăta forţele şi încrederea de a încerca o nouă strategie privind viitorul. Aveți parte de multă energie mentală şi ar fi indicat să o valorificați în perioada următoare.

Taur
Nu vă lăsați afectat de lipsa de încredere a partenerului şi mergeți cu încredere pe un nou drum, cu scopul de a vă evidenţia prin ceva inedit. Versatilitatea mentală vă este de ajutor atunci când aveți de-a face cu sectorul bănesc, însă un program bine stabilit este posibil să vi se pară monoton.

Gemeni
Este activată zona carierei şi vă infuzează cu multă creativitate, dar şi cu o oarecare indecizie şi sensibilitate. Profitați de abundenţa de idei, mai ales de acele sclipiri inspirate, şi îmbrăţişați cu curaj tot ce e nou şi de la care aveți ceva de învăţat. Ţineţi-vă aproape oameni cât mai originali, cu vederi ample, alături de care puteți forma parteneriate avantajoase.

Rac
O zi inspirată, în sensul că primiți mesaje, accesați informaţii interesante din sfere înalte, vă vin idei şi căpătați o înţelegere nouă. Simțiți că vă aflați pe culme și aveți parte de toată gloria lumească. Sunteți capabil să vă organizați ambițiile, înzestrările și calitățile astfel încât să obțineți mici victorii personale într-o bătălie de ordin financiar sau personal.

Leu
Este adusă în prim-plan importanța comunicării în relaţiile parteneriale pe care le vreți cu totul speciale, cu oameni cât mai stimulativi din punct de vedere intelectual. Ideile creative sunt expuse într-o manieră inovativă, dar şi convingătoare, mai ales în cadrul cercurilor în care activați, însă încercați să nu mentalizați excesiv contactele ce au nevoie de exprimarea sentimentelor.

Fecioară
Zona parteneriatelor este astăzi puternic activată, având posibilitatea de a ieşi în evidenţă prin abilităţile de comunicare. Odată cu intrarea planetei Marte în sectorul muncii veți fi stimulat să apelați la cele mai nonconformiste abordări.

Balanţă
Renunţați la tendinţele conservatoare care vă pot încerca şi bazați-vă pe capacitatea de a învaţă din orice întâlnire care presupune un schimb de idei. Totuşi, ţineți cont de tendinţa de a privi în mod subiectiv lucrurile. Marte, planeta acţiunii, vă motivează să căutaţi experienţe ieşite din comun în zona exprimării creativităţii.

Scorpion
Sunteți provocat să treceți peste sentimentul de neîncredere şi peste o oarecare rigiditate afectivă, cu atât mai mult cu cât veți încerca să treceți prin filtrul minţii stările emoţionale. Veți fi motivat să investiți pe viitor mai multă energie pentru a fi alături de cei dragi, pentru o renovare a casei sau pentru modificarea în mod inedit a programului, astfel încât să lucrați de la domiciliu.

Săgetător
Originalitatea în exprimare şi demersurile de natură intelectuală pot fi potenţate de sclipirile de intuiţie, dar mai ales de abilităţile de comunicare şi de negociere. Totuşi, aveți în vedere tendinţa de a fi subiectiv, precum şi necesitatea de a păstra o constantă a acţiunilor, fără a vă opri doar la nivel declarativ.

Capricorn
Azi sunteți mai pragmatic decât de obicei. Puteți considera că este adevărat doar ceea ce este util și avantajos pentru dumneavoastră, doar ceea ce vă aduce un câștig ori un beneficiu imediat. În acest sens vă puteți pune cu succes la bătaie radarul intuitiv și înzestrările comunicative, de bun orator și vorbitor.

Vărsător
Azi e compromisă ideea de înavuțire și îmbogățire. Pierdeți bani acolo unde vă așteptați cel mai puțin sau înșelat de indivizi, aparent, onești. Cum există un risc maxim de daună și pierderi, e de preferat să stați departe de afaceri sau investiții financiare. În plus, vă puteți simți atât de energic și în putere încât nebuniile să vi se pară mai recomandate decât orice înțelepciune.

Peşti
E indicat să dedicați mai mult timp pentru a discuta cu cei din familie, dar şi a reflecta în linişte asupra noilor strategii. Veți avea nevoie de o perioadă în care să ţineți acţiunile departe de ochii lumii, de a lucra mai mult pe cont propriu, sau poate pentru a vă dedica unor demersuri cu caracter umanitar. Urmați-vă cu încredere intuiţia şi visele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS