9 C
Craiova
vineri, 18 octombrie, 2024

Horoscop

Berbec
Banii şi bunurile comune cu alţii sunt puse în discuţie sau trebuie să achitaţi datorii restante. Aflaţi că partenerul de viaţă sau colaboratorii cheltuiesc mai mult decât aţi planificat împreună. Bugetul veniturilor şi cheltuielilor este la nivel scăzut.

Taur
Partenerul de viaţă vă poate face reproşuri că îl neglijaţi. Colaboratorii şi partenerii de afaceri demonstrează că au alte puncte de vedere despre acţiunile socio-profesionale desfăşurate împreună. Pe undeva, nu ar trebui să puneţi bază pe cele discutate astăzi, deoarece mentalul colectiv este bulversat.

Gemeni
Relaţiile colegiale sunt tensionate, posibil de la banii obţinuţi din munca fiecăruia sau de la bunurile folosite în comun în activitatea profesională. Priviţi lucrurile în mod diferit de cei din jur. Fiţi deschis şi la alte opinii. Dozaţi-vă eforturile pentru că aveți nevoie de odihnă şi îngrijiri speciale.

Rac
Posibile dispute cu persoana iubită sau cu copiii. Fie cei dragi cheltuiesc mult, fie alcătuiesc planuri de investiţii care nu vă sună deloc bine. Faptul că aceştia se bazează pe veniturile voastre şi profită de generozitatea voastră poate duce la separări materiale sau chiar la rupturi definitive de relaţii.

Leu
Sunteți interesat de treburile domestice. Membrii familiei s-ar putea să nu fie de acord cu ceea ce vreţi să faceţi în casă poate pentru că sunteţi obosit. Sănătatea vă este şubredă, însă poate că doresc altceva pentru spaţiul pe care îl împărţiţi sau administraţi împreună.

Fecioară
Aveţi de făcut multe drumuri scurte la rude sau prieteni, ori în scop profesional. Evitaţi graba, discuţiile aprinse, promisiunile şi sfaturile necerute. Gândurile vă zboară la hobby-uri, distracţii şi la persoana iubită.

Balanţă
Aveți nevoie de mulţi bani pentru spaţiul în care locuiţi sau pentru nevoile rudelor. Veniturile din activitatea desfăşurată la serviciu sunt nesatisfăcătoare. Rezumaţi-vă la strictul necesar şi evitaţi investiţiile. Energia vitală este la nivel scăzut, dozaţi-vă eforturile şi ocupaţi-vă de priorităţi.

Scorpion
Sunteţi concentrat mai mult pe treburile voastre. Cei apropiaţi vă vor cere ajutorul fie material, fie au nevoie de sfaturile şi îndrumările voastre. Pe de altă parte, vă sunt de folos experienţele altora şi discuţiile cu aceştia.

Săgetător
Sănătatea este vulnerabilă pe întregul organism. Evitaţi pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale. Odihna, hrana adecvată, o plimbare relaxantă în aer liber vă pot ajuta mult. La serviciu apar tot soiul de situaţii controversate, greu de explicat şi înţeles.

Capricorn
Astăzi purtați discuţii importante cu prietenii sau cu o persoană care vă susţine şi vă protejează. Este posibil să auziţi remarci neplăcute despre acţiunile voastre din ultima vreme, care sunt reale. Aveţi nevoie de reevaluări ale situaţiilor în care vă aflaţi şi de schimbarea planurilor de viaţă. Fiţi deschis la tot şi toate.

Vărsător
În sfera profesională este multă forfotă și se pot isca discuţii aprinse din cauza unor conflicte profesionale mai vechi. Imaginea voastră publică este pusă sub lupă, fiţi prudent în afirmaţii şi acţiuni. Susţinerea colegilor este fluctuantă. Tot ce se petrece la locul de munca vă creează efecte şi în plan familial.

Peşti
Gândurile vă zboară la călătorii îndepărtate, în care ați putea combina treburile profesionale sau de studii cu vizite la prietenii care locuiesc în apropierea locului respectiv. Vă sunt favorizate astfel de demersuri, însă deocamdată la nivel teoretic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS