9 C
Craiova
vineri, 18 octombrie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă puteţi achita cu succes facturile restante sau alte tipuri de datorii. S-ar putea să fiţi nemulţumit de banii şi bunurile pe care le deţineţi în comun cu un partener de viaţă sau de afaceri. Evitaţi să vă destăinuiţi celor apropiaţi vizavi de planurile financiare.

Taur
Relaţiile parteneriale vă pot da de gândit. Ar fi bine să vă reevaluaţi poziţia într-o colaborare sau proiect care implică atribuţii profesionale. Sunteţi nemulţumit de banii câştigaţi din acţiunile întreprinse cu alţii şi asta chiar vă poate dăuna sănătăţii. Pe deasupra, partenerul de viaţă vă poate reproşa că sunteţi prea puţin implicat în cuplu.

Gemeni
Multă zarvă se anunţă la serviciu. Dorinţa de a vă asuma mai multe responsabilităţi decât este cazul poate duce la relaţii conflictuale cu ceilalţi. Se pare că traversaţi o perioadă în care orice aţi face, tot apare câte ceva destabilizator. Sănătatea este vulnerabilă, deci fiţi prudent!

Rac
Iubirea şi implicaţiile ei vă vor atrage în mod special gândurile. Sunt momente favorabile pentru dialoguri cu fiinţa iubită sau pentru activităţi care implică şi copiii. Chiar dacă pot apărea neplăceri, cu puţin efort şi bunăvoinţă le veţi depăşi fără urmări.

Leu
Cineva apropiat vă poate da sfaturi interesante vizavi de achiziţionarea unei case sau a unui teren. Emotivitatea este la cote înalte şi v-ar putea fi greu să vă gândiţi la schimbarea spaţiului locativ cu care sunteţi obişnuit. Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate, însă sunt momente pasagere.

Fecioară
Se anunţă mai multe drumuri pe distanţe scurte. Este vorba despre rezolvarea unor chestiuni profesionale care nu mai suportă amânare. Fiţi prudent şi înţelegător cu ceilalţi. Un şef vă poate propune parcurgerea unor forme de instruire, care să vă ajute să vă dezvoltaţi profesional.

Balanţă
Veniturile din munca proprie vi se pot îmbunătăţi. Ori primiţi o primă, ori un cadou sau aflaţi veşti interesante legate de schimbarea condiţiilor de muncă. Lucrul în străinătate ar trebui luat în calcul de acum încolo.

Scorpion
Stările de spirit se schimbă foarte des astăzi. Ba aveţi chef să faceţi toată treaba din lume, ba vă mutaţi centrul de interes pe propria persoană. Controlaţi-vă reacţiile şi fiţi prudent în relaţiile cu ceilalţi. Vă sunt favorizate tratamentele de înfrumusețare, exerciţiile fizice uşoare şi adoptarea unei diete de sezon.

Săgetător
O zi în care ar trebui să fiţi cât mai retras. Relaţiile cu ceilalţi vă solicită foarte mult. Evitaţi spaţiile aglomerate şi eforturile mari. Sănătatea este vulnerabilă pe sisitemul uro-genital şi gât. Nu se recomandă consultaţiile, analizele medicale şi intervențiile chirurgicale, pe cât posibil. Plimbaţi-vă în aer liber și mâncaţi sănătos.

Capricorn
Relațiile cu prietenii şi cu protectorii au de suferit astăzi. Sunt posibile discuţii contradictorii şi sfaturi care nu vă sunt pe plac. Un susţinător din sfera profesională îşi poate retrage intervenţia asupra voastră. Recomandabil este să vă ocupaţi serios de îndatoririle de la serviciu şi să vă bazaţi mai mult pe forţele proprii.

Vărsător
Vreţi, nu vreţi sunteţi chemat la rampă pe parcursul întregii zile. Sunt posibile discuţii aprinse cu un şef sau cu o autoritate publică. Imaginea voastră în ochii celorlalţi poate avea de suferit, datorită unor secrete personale ce ies acum la iveală.

Peşti
Cineva din străinătate vă poate da veşti alarmante legate de rudele apropiate. Selectaţi informaţiile primite şi aveţi răbdare. Sunteţi tentat de muncă sau studiul în ţări străine, însă deocamdată sunt momente favorabile doar pentru alcătuirea planurilor în acest sens.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS