36.8 C
Craiova
luni, 1 iulie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCele mai mari ziare americane cer retragerea lui Biden din cursa prezidențială

Cele mai mari ziare americane cer retragerea lui Biden din cursa prezidențială

Cele mai mari trei publicații americane îi cer lui Joe Biden să se retragă din cursa prezidențială. NY Times a scris în mod explicit acest lucru. Ulterior, s-au alăturat echipele redacționale ale Wall Street Journal și Washington Post.

Publicațiile americane îi cer lui Biden să se retragă din cauza prestației pe care a avut-o în dezbaterea cu Trump. Jurnaliștii consideră că se va pune în pericol democrația din SUA dacă Biden va continua lupta pentru alegerile prezidențiale.

“A fost cu adevărat dureros pentru Statele Unite. Performanța președintelui Biden în dezbaterea de joi seară a fost șocant de slabă și a arătat prea clar că acesta nu mai este adecvat pentru încă patru ani în funcție. Pentru binele țării, mai mult decât pentru cel al partidul lor, democrații trebuie să ia în considerare înlocuirea sa în cursa prezidențială”, este mesajul transmis de Wall Street Journal.

Biden mai poate îndeplini încă patru ani „cea mai grea slujbă din lume“?

The Washington Post, care are peste 2,6 milioane de abonați în print și online, a publicat un articol asumat de boardul editorial care nu îi cere în mod explicit lui Joe Biden să se retragă din cursă, dar arată că performanța sa “ridică semne de întrebare legitime dacă acesta mai poate îndeplini pentru încă patru ani cea mai grea slujbă din lume”, conform sursei precizate.

„Domnul Biden nu părea a fi acolo. Pentru o dezbatere credibilă împotriva domnului Trump e nevoie de un adversar viguros. Domnul Biden nu numai că a trecut de câteva ori printr-un “moment de senior” (n.r – senil), dar el a eșuat în mod repetat să respingă minciunile aruncate de Trump cu forța unui furtun de pompieri”, au scris jurnaliștii de la The Washington Post.

„Joe Biden a „picat” propriul test“

Deși susține că Biden a fost un președinte „admirabil”, The New York Times spune că actual președinte SUA a „picat” propriul test.

„Adevărul pe care domnul Biden trebuie să-l confrunte acum este că el a picat propriul test.

În sondaje și interviuri, opinia publică cere un alt contracandidat pentru a-l confrunta pe domnul Trump. Iar consolarea pentru domnul Biden și susținătorii săi este că încă mai este timp să se alinieze în spatele unui alt candidat”, se arată într-un editorial publicat de cea mai mare publicație americană, The New York Times.

Citește și: Polițiști condamnați pentru că nu și-au făcut datoria când o adolescentă a fost vândută de părinți ca sclavă sexuală

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS