21.4 C
Craiova
vineri, 13 septembrie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalGeorge Simion: „Să nu fim marionete”/ „Trump va schimba politica mondială în bine”

George Simion: „Să nu fim marionete”/ „Trump va schimba politica mondială în bine”

Preşedintele AUR, George Simion, a afirmat sâmbătă, în discursul rostit în cadrul Conservative Political Action Conference (CPAC), din Mexic, că este nevoie de o alianţă a tuturor forţelor conservatoare şi suveraniste din întreaga lume pentru a apăra valorile tradiţionale, libertăţile fundamentale, viaţa, familia şi credinţa în Dumnezeu, conform unui comunicat al formaţiunii.

El le-a transmis participanţilor că în faţa lor este ”viitorul preşedinte al României”, subliniind că anul 2024 este anul schimbării, anul în care „forţele politice conservatoare au şansa de a opri avântul politicilor anormale promovate de partidele de stânga şi socialiste”. Simion şi-a exprimat speranţa că alegerile din SUA vor fi câştigate de Donald Trump apreciind că victoria acestora va schimba politica mondială în bine şi ”va aduce din nou speranţă celor care cred în libertate, naţiune şi Dumnezeu”. ”Să fim luptători, nu marionete! Să construim acea lume a statelor suverane şi libere la care am visat!”, a mai afirmat Simion.

Simion, discurs manifest despre conservatori

„Noi, conservatorii, suntem cei care ne revoltăm împotriva celor care vor să ne calce în picioare drepturile, libertăţile, valorile noastre (…) Avem nevoie de o alianţă a tuturor forţelor conservatoare şi suveraniste de pretutindeni. Este timpul să ne dăm mâna şi să ne apărăm valorile tradiţionale, libertăţile fundamentale, viaţa, familia şi credinţa noastră în Dumnezeu. În faţa atacurilor politice din partea stângii şi a neo-marxiştilor, trebuie să fim puternici. Suntem singurii care putem apăra ceea ce este cel mai de preţ pentru noi: Dumnezeu, naţiunea, familia şi libertatea. Avem datoria de a proteja tot ce ne este drag, de a lupta pentru normalitate într-o lume care încearcă să ne impună anormalitatea”, a spus preşedintele AUR, conform comunicatului.

Acesta a mai afirmat că, în comunism, lumea occidentală reprezenta pentru români lumea liberă, precizând: „Este foarte ciudat pentru generaţia mea să recunoască faptul că o nouă formă de marxism şi leninism şi dictatură vine tocmai din ţări care odată erau considerate libere”.

Citește mai mult aici.

CITEȘTE ȘI: Olguța Vasilescu, val de ironii la congresul PSD: „Geoană știe bătaie, că a mai luat”. „Craiova nu are femei cu barbă, care să cânte”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS