16.7 C
Craiova
vineri, 13 septembrie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalOlguța Vasilescu, val de ironii la congresul PSD: „Geoană știe bătaie, că a mai luat”. „Craiova nu are femei cu barbă, care să cânte”

Olguța Vasilescu, val de ironii la congresul PSD: „Geoană știe bătaie, că a mai luat”. „Craiova nu are femei cu barbă, care să cânte”

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a avut un discurs plin de ironii la adresa contracandidaților lui Marcel Ciolacu la președinție, în cadrul congresului PSD. A măsurat distanța în „Ciuci”, apoi a menționat și de ce Elena Lasconi nu a ajuns încă la Craiova.

Olguța Vasilescu a ironizat viitoarea carte a liderului PNL, Nicolae Ciucă, despre care spune că va sta la baza unui scenariu pentru Hollywood. Despre Mircea Geoană Olguţa Vasilescu spune că „şi el poate să joace într-un film de acţiune, că ştie ceva bătaie, că a mai luat”.

De ironiile primarului Craiovei nu au fost feriţi nici Elena  Lasconi despre care a spus că nu merge la Craiova pentru nu are „nici Vama veche, nu avem nici femei cu barbă, care să cânte prin oraş”.

„Nu ne trebuie un președinte revanșard, nici leneș și nepăsător”

În schimb, Marcel Ciolacu „e singurul premier care ne sună să întrebe dacă avem nevoie de ceva. (..) Nouă nu ne trebuie nici un preşedinte revanşard care să le facă dosare adversarilor politici, nici un preşedinte leneş şi nepăsător, nici un preşedinte care să ne scoată din Europa pentru că aşa înţelege el noţiunea de patriotism”, a comentat Olguța Vasilescu.

„Noi nu vom câştiga aceste alegeri prezidenţiale pentru că suntem cel mai mare partid, noi vom câştiga aceste alegeri prezidenţiale pentru că avem cel mai bun candidat”, a încheiat Olguţa Vasilescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS