21.4 C
Craiova
vineri, 13 septembrie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalRareş Bogdan: „PSD se teme de PNL, este obsedat de PNL”

Rareş Bogdan: „PSD se teme de PNL, este obsedat de PNL”

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan afirmă, ca reacţie la criticile dure de la Congresul PSD, că atacurile socialiştilor la adresa PNL au două explicaţii; frica şi laşitatea.

În opinia sa, este cât se poate de clar că PSD se teme de PNL, este obsedat de PNL, este speriat de PNL. Atacurile PSD sunt menite să deturneze discuţia de la scandalul recalculării pensiilor, de la scandalul Pantelimon, de la criza acută de medicamente esenţiale pentru tratamentul cancerului, de la listele de aşteptare de 2 ani pentru proteze fără de care oamenii suportă dureri cumplite de şold şi genunchi, de la faptul că pentru un C.T. banal trebuie să aştepţi cu lunile, spune Bogdan.

”Le este pur şi simplu FRICĂ! Atacurile socialiştilor la adresa PNL au două explicaţii: frica şi laşitatea. Doar PNL şi Nicolae Ciucă pot bloca acapararea totală a statului român de către urmaşii lui Ion Iliescu, Adrian Năstase şi Liviu Dragnea. Este cât se poate de clar. PSD se teme de PNL, este obsedat de PNL, este speriat de PNL, obsesie care a dominat Congresul socialiştilor. Pe urmă, atacurile pesediştilor la adresa PNL sunt o perdea de fum menită să abată atenţia de la scandalurile din sănătate şi pensii”, afirmă Rareş Bogdan, într-o postare pe Facebook, care poate fi citită integral AICI.

Citește mai mult: Rareş Bogdan: „PSD se teme de PNL, este obsedat de PNL”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS