22.8 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaMircea Geoană: Voi fi cel mai pro-business preşedinte din istoria României

Mircea Geoană: Voi fi cel mai pro-business preşedinte din istoria României

Candidatul la alegerile prezidenţiale Mircea Geoană a declarat, miercuri, că doctrinar se poziţionează undeva într-o zonă de centru radical şi va fi cel mai pro-business preşedinte din istoria României. ”O să fie avioane pline cu oameni de afaceri care vor merge cu mine în delegaţii şi în deplasări, câştigând contracte şi aducând investiţii”, a declarat acesta, conform News.ro.

”În clipa de faţă, vreau să vă spun că sunt undeva într-o zonă oarecum de centru radical. Eu voi fi cel mai pro-business preşedinte din istoria României. Pentru că dacă nu ai economie ţeapănă, dacă nu o să aduci bani..o să fie avioane pline cu oameni de afaceri care vor merge cu mine în delegaţii şi în deplasări, câştigând contracte şi aducând investiţii. Asta trebuie să facă un preşedinte”, a declarat Geoană la Ştirile ProTV, despre orientarea sa doctrinară în campania pentru prezidenţiale. 

El a precizat că este ”şi cel mai social liberal în economie, foarte social, pentru că am cea mai mare rată de sărăcie din Europa”.

”Sunt şi foarte conservator, pe nişte valori, sunt şi modern şi progresist pe alte valori. În clipa de faţă eu cred că mă adresez tuturor românilor,”, a mai spus Geoană.

Citeşte şi: Trei copii și un adult, răniți după ce un autoturism a lovit un microbuz școlar

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS