30.6 C
Craiova
duminică, 30 iunie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaInternationalNu, Vladimir Putin nu a stat treaz să urmărească dezbaterea

Nu, Vladimir Putin nu a stat treaz să urmărească dezbaterea

La conferința zilnică de la Kremlin Steve Rosenberg, editor BBC în Rusia, l-a întrebat pe purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin, Dmitri Peskov, dacă acesta a urmărit dezbaterea prezidențială a SUA în timpul nopții (a început la ora 04:00 la Moscova).

„Nu cred că te-ai aștepta ca președintele rus să-și seteze ceasul deșteptător și să se trezească la primele ore pentru a urmări o dezbatere în America”, a răspuns el.

„Acest eveniment nu este pe agenda noastră”, a adăugat Peskov. „Avem o mulțime de probleme care sunt importante pentru țara noastră, care sunt de actualitate pentru noi. Acestea sunt problemele de care se ocupă președintele nostru. Dezbaterile din Statele Unite nu sunt prioritatea noastră.

„Cu toate acestea, am văzut reportaje din mass-media despre această dezbatere și ne vom familiariza cu ele mai detaliat”.

Solicitat de un alt jurnalist să facă o evaluare preliminară a dezbaterii, Peskov a răspuns: „Nu vom face absolut o evaluare a acestei dezbateri.

„Permiteți-mi să repet: aceasta este o chestiune internă a Statelor Unite. Aceasta este campania electorală a Americii. Nu interferăm niciodată cu campaniile electorale din SUA… și nu intenționăm să o facem de data aceasta”.

Citește și: Democrații s-au dat înapoi din cauza prestației lui Biden

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS